Detail of a new piece

textile art

Here’s a detail of a new piece, which I unfortunately cannot share with you entirely just yet, as it’s part of a collection I am making for a someplace, somewhere, to be released in October! But I couldn’t keep this little sneak peak from you guys …

Advertisements

3 thoughts on “Detail of a new piece

  1. Hallo Anouk! Ik verheug mij al om binnenkort meer details te kunnen zien van dit prachtige nieuwe werk. Hoeveel stukken maak je voor de tentoonstelling? Wat spannend dat je er 100% voor gaat nu. Er is niets leuker dan met passie te kunnen doen wat je graag doet. Er kruipt veel tijd en moeite in maar ondertussen evolueer je constant, blijven de ideeën stromen en ontdek je dingen van je eigen kunnen die je nooit kon bedenken Ik wens je heel veel plezier! Thilda

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s